Condicions Legals

Condicions legals

Aquest lloc web es troba sota la direcció de GLOBAL SOLUTIONS 2014 S.L. a Barcelona. Per qualsevol dubte consultar al mail:

www.urnesdelreferendum.cat ven únicament rèpliques en miniatura de les urnes utilitzades durant el referèndum per l’autodeterminació de Catalunya del dia 1 d’Octubre de 2017.

Utilitzar els canals de compra comporta acceptar les presents condicions legals.

Els imports es troben clarament detallats, junt amb el cost de l’enviament i el client pot saber el cost final abans d’enllestir la comanda.

No s’enviarà cap paquet sense que s’hagi confirmat i verificat el pagament.

Els documents del procés de compra es conservaran durant un temps al nostre suport electrònic, restant a disposició del client sempre que ho necessiti.

Excepcionalment, en cas de no tenir estoc, s’informarà degudament al client i l’enviament pot arribar a demorar-se temporalment.

No s’acceptarà cap tipus de devolució, excepte que la urna o el seu embalatge hagi arribat en mal estat, en aquest cas concret, ens posaríem en contacte amb el client per gestionar-ho tot de forma ràpida i àgil.

Les dades es conservaran a un fitxer i no seran cedides a tercers en cap cas, amb excepció de casos legals. Els clients podran accedir i canviar les seves dades sempre que ho desitgi.